NaslovnicaVijestiOtkrivamo kako su Torcida i BBB-i spasili Split od požara

Otkrivamo kako su Torcida i BBB-i spasili Split od požara

Otkrivamo kako su Torcida i BBB-i spasili Split od požara. To je ono doba godine kada su vrućine nesnosne i kada problemi nastaju diljem Lijepe naše. Najgora situacija je u Omišu i Splitu.

Otkrivamo kako

Požari su zaista toliko jaki da je NASA objavila sliku iz svemira na kojoj se vidi dim od požara koji je došao skoro do Italije, što je zaista nevjerojatno. Pogledajte sliku ispod.

Kada je svoju pomoć ponudila Torcida, vatrogasci su je u početku odbili, ali je vatra bila zaista jaka da je zatim svaka pomoć dobrodošla. Pridružili su im se i pripadnici BBB-a. Ovo su dvije najveće navijačke skupine u Hrvatskoj, dvije zaraćene strane su se ujedinile za opće dobro. Zatim su počele pristizati i mnoge druge navijačke skupine kako bi pomogle svom narodu.

Zaista je lijepo vidjeti kako su se ove navijačke skupine ujedinile i pokazali su koliko snažni mogu biti kada je u pitanju dobrobit Hrvatske i spašavanje svog naroda. Svaka im čast i hvala vam na tome, zaista. Nadamo se da će se ovakva ujedinjenja nastaviti i u nekim boljim prilikama i da se sve ovo neće zaboraviti do prvog derbija. Sve poruke i pozive koje su uputile navijačke skupine na facebook stranicama možete pogledati ispod.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!