NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Tužan sam što Enrique odlazi iz Barce

Pep Guardiola: Tužan sam što Enrique odlazi iz Barce

Trener Manchester Cityja, Pep Guardiola, rekao je da je tužan što Luis Enrique napušta klupu Barcelone na kraju sezone, nakon što je ovaj objavio da odlazi iz kluba nakon tri sezone.

tužan

Guardiola i Enrique su pet godina bili suigrači i obojica su kao treneri imali mnogo uspjeha s Barcelonom.

“Kao navijač Barcelone tužan sam što ćemo ostati bez savršenog trenera za Barcelonu. Za tri godine koliko je tamo, ekipa je igrala nevjerojatan nogomet. Potpuno ga razumijem i želim mu sve najbolje. Zahvalan sam mu na svemu što je učinio za klub. Ima samo nekoliko boljih trenera na cijelom svijetu od Luisa Enriquea “, rekao je Guardiola, prenio je BBC.

“Mislim da Barcelona ima najbolju ekipu na svijetu. Uznemiren sam što Enrique više neće biti tamo, ali želim mu sve najbolje”, dodao je bivši trener Barcelone i Bayerna iz Münchena.

Enrique je odluku o odlasku priopćio sinoć poslije pobjede protiv Sportinga iz Gijona sa 6:1, kojom je Barcelona preuzela prvo mjesto na tablici. Barcelona je iskoristila kiks Real Madrida, koji je odigrao 3:3 s Las Palmasom. Real sada ima bod manje, ali i utakmicu manje od Barcelone.

Mediji su već počeli spekulirati tko će zamijeniti Enriquea na klupi Barcelone, a spominju se trener Seville Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde iz Athletic Bilbaa, kao i Ronald Koeman iz Evertona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!