NaslovnicaVijestiPoznati trener priznao: Moj san je da treniram Barcelonu

Poznati trener priznao: Moj san je da treniram Barcelonu

Poznati trener priznao: Moj san je da treniram Barcelonu

Nizozemski nogometni trener Ronald Koeman priznao je da mu je san da jednog dana sa klupe predvodi Barcelonu, ali tvrdi da je trenutno posvećen samo radu u Evertonu.

moj san

Koeman je igrao za Barcelonu od 1989. do 1995. godine, a mediji ga povezuju s katalonskim klubom od kako je Luis Enrique najavio da odlazi na kraju sezone. On je u Everton stigao prošlog ljeta iz Southamptona, a do kraja ugovora s klubom iz Liverpoola ostale su mu još dvije godine.

“Svi znaju da sam iz Barcelone, svi znaju moju ljubav prema klubu u kojem sam odrastao i kao čovjek i kao nogometaš”, rekao je Koeman za španjolske medije.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“U nogometu, kao iu životu i poslu, o svemu se može razgovarati, diskutirati…Ja imam dva sna koja želim ispunim u trenerskoj karijeri. Prvi je da budem selektor Nizozemske, a drugi da jednog dana budem trener Barcelone. To je istina.”, dodao je Koeman.

On je, ipak, istakao da je trenutno koncentriran samo na Everton.

“Ali, sada sve dugujem everone, imamo velike i uzbudljive projekte i dat ćemo sve od sebe da se izborimo za Ligu prvaka za narednu sezonu”, kazao je Koeman.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!