NaslovnicaVijestiVardy otkriva kako je primao prijetnje smrću nakon otkaza Claudio Ranierija

Vardy otkriva kako je primao prijetnje smrću nakon otkaza Claudio Ranierija

Vardy otkriva što mu se dogodilo nakon otkaza Claudio Ranierija. Sigurno sumnjate da nikad nećemo znati pravu istinu o onome što se dogodilo prije Claudio Ranierijevog šokantnog otkaza od strane Leicester Cityja prošlog mjeseca.

Vardy otkriva

Izvještaji govore da su neki igrači iz prvog tima razgovarali sa vlasnikom, Cihai Srivaddhanaprabhom i uvjerili ga da je potrebna promjena nakon katastrofalnog niza rezultata.

Ovi izvještaji su odbijeni od strane Kasper Schmeichela koji je, prema pisanju Goal.com, izjavio: “To apsolutno nije istina. Mi smo igrači i mi možemo utjecati samo na ono što se dešava na terenu i nismo to uradili što neki mediji tvrde.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Što se događa iznad naših glava na razini upravnog odbora je potpuno izvan naše kontrole. Sva ta izvješća o sastancima, nemam pojma odakle su došla.”

Schmeichel je bio jedan od nekoliko igrača Leicestera koji su kritizirani od strane nogometnih navijača ogorčenih odlukom kluba da smijene čovjeka koji je odveo Lisice do povijesnog naslova Premier lige prije nešto manje od godinu dana.

VARDY: Primio sam prijetnje smrću

Još jedan igrač smatran ‘zmijom’ i još gore – u to vrijeme kada je Claduio dobio otkaz je bio Jamie Vardy. Prošlosezonski junak, koji je postigao sve važne golove koji su Leicesteru donijeli naslov Premier lige, otkrio je šokantan način na koji su se navijači tretirali prema njemu nakon Ranierijeve smjene.

Engleski međunarodnjak je rekao za Guardian da je dobio prijetnje smrću i mnogobrojne ‘zastrašujuće’ poruke, a također je i njegova obitelj patila od te odluke da se smijeni Ranieri.

Zašto Gerard Pique nije pozvan na Messijevo vjenčanje?

“Priča da smo protiv Ranierija je bila objavljena, zatim su neki odmah povjerovali i počele su te prijetnje smrću o mojoj familiji, djeci i svemu ostalom”, rekao je Vardy.

“Pokušavam da se ne obazirem na to, ali kada ljudi pokušavaju da zaustave auto vaše žene sa kojom su djeca također u autu onda to nije baš najbolji osjećaj. To se dogodilo mnogo puta. Zaista je zastrašujuće.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!