NaslovnicaVijestiRakitić: Luka Modrić me zvao u Real Madrid

Rakitić: Luka Modrić me zvao u Real Madrid

Nogometaš Barçe i hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić otkrio je za španjolske medije, tačnije za Cadenu Ser da ga je njegov suigrač iz reprezentacije, Luka Modrić zvao u Real Madrid.

u real madrid

Ako je vjerovati riječima Ivana Rakitića, to je bilo dok je on nastupao za Sevillu. A dodao je kako Luku može zamisliti u Barceloni s obzirom da je Modrić jedan od tri najbolja igrača na svijetu na svojoj poziciji.

“Kada sam bio u Sevilli, Modrić mi je rekao da dođem u Real Madrid! Sada više ne… Dobri smo prijatelji te ga jako poštujem, kao igrača i osobu. Na svojoj je poziciji jedan od najbolja tri igrača na svijetu. Naravno da ga mogu zamisliti u Barceloni.”

Prošli tjedan Rakitić je produžio ugovor sa Barçom, a on kaže da se nije dvoumio.

“Nisam dvojio oko produženja ugovora s Barcelonom. Igrao sam manje, no to je zato što je ove sezone momčad prošla kroz veće promjene nego prijašnjih godina. Trener me poznaje bolje nego itko. Ugovor mi još uvijek nije bio istjecao, ali presretan sam što sam ga produžio. Uspio sam ostvariti san. Za mene je najvažnije osjećati se ugodno u sportskom smislu, odlaziti na treninge nasmiješen…Jako uživam u Barceloni. Ne želim izostati niti s jednog treninga.”

Vijest da će ih Luis Enrique na kraju sezone napustiti izvazvala je šok.

“Kada nam je Luis Enrique rekao da odlazi, ostavio nas je u šoku. Poštujemo njegovu odluku, ima punu podršku svlačionice, sve moje poštovanje što je tu odluku prvo priopćio nama igračima. Između njega i nas nije se ništa promijenilo od tada. Sada nam ostaje kraj, ono najljepše u sezoni.”

Rakitić je ranije izjavio da bi jednom volio raditi s Pepom Guardiolom

“Kada sam došao u klub, izabrao sam dres s brojem 4 zbog njega, dres kojeg je on nosio ovdje dok je igrao. Bio bih sretan da sam dobio broj 11, no to je bilo malo komplicirano. Znam kako je bilo igrati protiv njegovih momčadi te ga jako poštujem. Svi igrači bi voljeli igrati s Guardiolom.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!