Reakcije poslije eksplozije u Dortmundu: Podrška stiže sa svih strana, Batrina majka potvrdila ‘Moj sin je dobro’

Reakcije poslije eksplozije u Dortmundu. Podrška stiže sa svih strana. Kao što svi znamo, sinoć je eksplozija pogodila autobus koji je prevozio igrače Borussije Dortmund na Signal Iduna Park za četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Monaca. No, zbog nemilog događaja, susret je odgođen iz sigurnosnih razloga i igrat će se večeras u 18:45.

Reakcije poslije eksplozije

Dortmund je potvrdio da je jedna osoba ozlijeđena u incidentu, a kasnije se ispostavilo da je ta osoba bila Marc Bartra, bivši igrač Barcelone, koji se prošlog ljeta pridružio Dortmundu. Vijesti o Bartri su dolazile svakog minuta, a zatim je njegova majka potvrdila da je on uredu, uz nekoliko manjih ozljeda.

Još uvijek se ne zna što se točno dogodilo i tko je odgovoran za ovu eksploziju. Neki izvještaji govore da je ovo čak od strane ISIS-a koji je ljut na Njemačku zbog njenog učestvovanja u borbi protiv njih, ali ništa nije sigurno, još uvijek se vode istrage.

[su_euro_soccer_bonus]

“Ekipa je u velikom šoku. Moramo prijeći preko svega što se desilo”, rekao je izvršni direktor Dortmunda Hanks-Joahim Vacke.

Također pročitajte: Bayern Munich v Real Madrid: Veliki sudar divova na Allianz Areni

U međuvremenu dok se sve to dešavalo velika podrška je stigla za Dortmund, a posebno za Bartru, ispod ćemo vam podijeliti neke statuse podrške, a također i svi mi sa Svijet Kladjenja portala Batri želimo brz oporavak i nadamo se da nije ništa ozbiljno.

https://twitter.com/KroosWorld/status/851857620268875776

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Oznake: