NaslovnicaVijestiReal Madrid pronašao pojačanje u Barceloni: Los Blancosi koriste situaciju i dovode...

Real Madrid pronašao pojačanje u Barceloni: Los Blancosi koriste situaciju i dovode zvijezdu sa Nou Campa

Takav je intenzivan rivalitet između Real Madrida i Barcelone, da se rijetko desi bilo kakav transfer između ova dva kluba. Stalno se bore za dominaciju u domaćoj ligi i dokazuju se kao najbolji u Europi, nije bilo uobičajeno da se igrači presele sa Nou Campa na Bernabeu ili obrnuto.

Real Madrid pronašao

Međutim, prema Dierio Golu, kako je objavio The Express, Real Madrid bi mogao biti spreman da iskoristi poteškoće ugovora sa braničem Samuel Umtitijem, dok se čak navodi da ga u Real Madridu čeka broj 23 u slučaju da je spreman za prelazak u glavni grad Španjolske.

Da li će Francuz potpisati novi dugoročni ugovor sa Barcelonom ostaje da se vidi, ali do tada, čini se da će se glasine nastaviti nad njegovom budućnošću.

Ono što je jasno u ovoj fazi nje da je sastavni dio Ernesta Valverdea i njihovog uspjeha, budući da su ove sezone primili samo 24 gola u 36 utakmica u La Ligi, dajući im drugi najbolji obrambeni rekord u ligi.

Nakon što je izgradio snažno partnerstvo sa Gerardom Piqueom u srcu obrane i s obzirom da još uvijek ima samo 24 godine i veliku karijeru ispred sebe, Barcelona će očajnički pokušati da izbjegne ovaj gubitak, a kamoli protiv od Real Madrida.

S obzirom na rijetkost transfera između Barcelone i Real Madrida, još uvijek je teško zamisliti da će mu Barcelona omogućiti da ode.

Ipak, rizik gubitka Umtitija zbog problema sa ugovorom čine se legitimnim, budući da još nije potpisao ništa, a sve dok se ne bude osigurao novi ugovor, možda će biti još nekoliko izvješća koja dolaze iz Španjolske glede njegove budućnosti, budući da je naizgleda Real Madrid vrlo blizu i drže oko na ovim stvarima koje se tiču Umtitija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!