NaslovnicaVijestiRomelu Lukaku otkrio tko su mu uzori

Romelu Lukaku otkrio tko su mu uzori

Najbolji strijelac Evertona i Premiershipa, Romelu Lukaku smatra da na Goodison parku previše pažnje posvećuju prošlosti umjesto budućnosti. Lukaku je također otkrio tko su mu uzori iz svijeta nogometa.

tko su mu uzori

“Everton je klub s velikom poviješću, ali i budućnost treba da se ispiše. Umjesto da živimo u prošlosti, treba da gledamo unaprijed. Uvijek pričamo o Evertonov timovima iz sedamdesetih i osamdesetih godina, i oni su bili sjajni, ali želimo da navijači pričaju o sadašnjosti. Uz poštovanje svakom, ali i vi želite biti upamćeni, ne želite da vas se sjećaju samo po golovima, već i po trofejima.”, rekao je Lukaku.

Belgijski internacionalac dijeli prvo mjesto liste strijelaca Premier lige sa Harryem Kaneom, pošto su obojica dali po 19 golova.

“Mora da se razmišlja o tome kako će klub rasti, napredovati, koje igrače želi dovesti da bi se napali trofeji. Ponekadad pričam asa (suigračem iz reprezentacije) Vicentom Kompanyjem, koji je bio u Manchester Cityju kada se sve to dogodilo. rekao mi je: ‘Rom, jednog ljeta je samo došlo i bum, bum, bum, bum … Došao je Robinho odande, ovaj igrač odavde, taj igrač, onaj igrač …’ i onda su ih svi kritizirali, ali su ipak na kraju osvajali titule, kupove, liga kupove.”, rekao je Lukaku.

Ovaj 23-godišnji napadač rekao je da ne zna što uprava planira, ali da on zna da je klub mogao dovesti neke igrače iz Premier lige, ali nije.

“Neću pričati o imenima, ali oni dobro igraju. Pomalo me to nervira, jer, na kraju krajeva, imamo fantastične igrače. Ne možemo gledati u druge, možemo gledati samo u sebe. Samo sebe možemo da krivimo, ne navijače ili trenera.”, rekao je Lukaku.

Ovaj 23-godišnjak nabrojao je napadače na koje se ugleda.

“Ugledam se na Luisa Suareza, Roberta Lewandowskog, Karima Benzemu, Edinsona Cavanija. To je to. Ne gledam u druge, nema šanse. Kane je vrhunski igrač, onakav kakve želite vidjeti u ligi, ali ja se ne ugledam ni u koga od koga ne mogu naučiti nešto. Ponekad ih gledam i pomislim ‘ovo je zanimljivo’. blizu sam njihovog razine, blizu. Trenutno sam jedan od najboljih napadača lige, ne mogu da ne kažem to.”, rekao je Lukaku.

On je na kraju istaknuo šta mu je najvažnije u nogometu.

“Na kraju krajeva, navijači žele trofeje, igrači žele trofeje. Moramo pokušavamo više, da pružamo više. Ne treba bježati od toga.”, rekao je Lukaku.

Njemu ugovor s Evertonom istječe u lipnju 2019, a engleski mediji navode da Lukaku ne želi da ga produži.

On je seniorsku karijeru počeo u Anderlechtu, da bi poslije prešao u Chelsea. Tijekom svog boravka u klubu iz Londona igrao je na posudbi u West Bromwichu, da bi 2013. došao na posudbu u Everton i naredne godine je potpisao ugovor s klubom iz Liverpoola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!