NaslovnicaVijestiRUI FARIA NAPUŠTA UNITED: Asistent Jose Mourinha dobija posao menadžera u velikom...

RUI FARIA NAPUŠTA UNITED: Asistent Jose Mourinha dobija posao menadžera u velikom klubu

Navijači Manchester Uniteda bili su prilično iznenađeni kada je klub najavio odlazak Rui Farije prošlog tjedna. Pouzdani broj dva Jose Mourinha učinio se sve sa portugalskim stručnjakom tijekom svojih 17 godina suradnje.

RUI FARIA NAPUŠTA

Od osvajanja trostruke krune sa Interom do nevjerojatnih 100 bodova u La Ligi u jednoj sezoni sa Real Madridom.

No, nakon što je prikupio svo to znanje sa svojih putovanja sa Mourinhom, Faria želi upasti u menadžersi svijet kao broj jedan.

Ne možete ga kriviti, pogotovo sa stalnim izvješćima o Mikel Arteti – Pep Guardiolinog broja dva, koji je favorit za posao u Arsenalu.

Ipak, Manchester United će izgubiti jednog od najboljih, sa Mourinhom koji najavljuje da neće biti broja dva sljedeće sezone.

Pa što je sljedeće za Fariju? On je zapravo povezan sa poslom u Arsenalu, ali čini se neizbježnim da će to biti Arteta ili možda Max Allegri, koji je navodno izjavio da ostaje u Juventusu.

Kao što je izvijestio Telegraph, Mourinhova bivša desna ruka bi mogla postati novi menadžer Benfice.

Njihov trenutni menadžer Rui Vitoria gotovo je sigurno da će biti smijenjen nakon katastrofalne sezone u kojoj je portugalski naslov osvojio Porto.

Benfica je također ispala iz Portugalskog kupa, a gorki gradski rivali Sporting Lisabon su veliki favoriti za osvajanje tog naslova u finalu protiv Avesa.

U izvješću se također navodi da bi se Faria najradije preselio u Portugal kako bi započeo svoju menadžersku karijeru, učinkovito ukidajući glasine koje ga povezuju sa bilo kojom ekipom iz Premier lige.

Mourinho je zapravo započeo svoju karijeru u Benfici, zbog čega je postao pomoćnih menadžera 2000. godine. Bio je to kratak boravak, prije nego što se preselio u Uniao de Leiria za jednu sezonu, sa senzacionalnim dvogodišnjim boravkom u Portu u koji dolazi nakon 2002. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!