NaslovnicaVijestiSaga oko Payeta se nastavlja, veliki obrt na pomolu?!

Saga oko Payeta se nastavlja, veliki obrt na pomolu?!

Saga oko Dimitrija Payeta se nastavlja, a vrlo lako se može desiti obrt, pošto bi francuski nogometaš mogao ostati u klubu ukoliko za njega ne stigne prava ponuda!

se nastavlja

Rat na relaciji Dimitri Payet – West Ham se nastavlja. Klub ima jasnu poruku – ako ne dođe prava ponuda, ostaješ ovdje! Ipak, francuski nogometaš na sve načine pokušava pronaći način da ode. Čak je i predsjednik Marseillea došao u London i poslao posljednju ponudu za njega – 30 milijuna eura.nast

Payet je odbio trenirati sa prvim timom West Hama jer insistira na povratku u Marseille nakon samo godinu i pol dana na Otoku, iz obiteljskih razloga, prenosi Daily Mail.

On je zbog Marseillea, gdje bi dobio 30 posto manju plaću u odnosu na sadašnju, odbio tri ponude iz Kine vrijedne čak 30 milijuna eura godišnje.

West Ham je prvobitno odbio prodati prvu zvijezdu momčadi poslije dvije ponude kluba sa Velodromea.

“Zauzeli smo stav i ne odstupamo od toga. Nećemo prodati nekoga samo zato što ga drugi klub želi ili zato što se njemu ide kući. Kao i svi i on ima cijenu i sada je lopta u polju Marseillea”, poručio je Slaven Bilić.

A, da mu ovo neće biti tek tako oprošteno pokazuje i to da ga je hrvatski stručnjak poslao u drugi tim, tako da Payet trenira sa ekipom do 23 godine.

Ukoliko se situacija uskoro ne promijeni Dimitri bi mogao ostati na milost i nemilost kako navijača tako i suigrača.

Sigurno je da mu navijači neće oprostiti ovakvo ponašanje, što su pokazali sinoć kada su mu razbili automobil ispred njegove kuće u Londonu, nakon zahtjeva Francuza da napusti klub. Vandali su sinoć ciglama polupali stakla na automobilu, poslije čega je Payet odlučio napustiti Englesku i vratiti se u domovinu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!