NaslovnicaVijestiSarri: Rog je veoma napredovao, nije znao jezik i kuhinju u početku

Sarri: Rog je veoma napredovao, nije znao jezik i kuhinju u početku

Napoli će sutra odmjeriti snage sa Real Madridom na svom stadionu u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka. Napolitanci su u prvoj utakmici izgubili sa 3-1, pa je pred njima težak zadatak, ali nisu izgubili vjeru. Trener talijanskog kluba, Maurizio Sarri rekao je da njegov tim ima najbolje navijače na svijetu, te da je pred njima sve moguće. Sarri se na kraju dotaknuo i Marka Roga, hrvatskog nogometaša u redovima Napolija za kojeg je rekao da u početku nije znao jezik i kuhinju, ali je sada napredovao.

nije znao jezik

“Pritisak je na njima, oni su svjetski prvaci i imaju obavezu pobijediti. No mi imamo najbolje navijače na svijetu. Izgleda nestvarno da će protiv nas u 46. utakmici u nizu ići po pogodak, no u stanju smo im otežati”, istaknuo je trener Napolija Maurizio Sarri koji ističe da će najvažnija biti obrana.

“Tu ćemo morati biti savršeni jer će ih u protivnom biti teško zadržati. A u napadu ćemo imati svoje šanse. U utakmicama ovakvog tipa ne smijemo razmišljati o tome koliko ćemo ih imati, već da nastojimo koristiti svaku koja dođe.”

Jedan od najvećih aduta Napolija bit će napadač Dries Mertens.

“Protiv Rome 86 minuta igrali smo jako dobro, a onda počeli paničariti. Ne smijemo gubiti koncentraciju, to se već dogodilo u Torinu. Mertens? Dobro je, imao je grčeve, ali spremit ćemo ga.”

Marko Rog je u posljednjem periodu u talijanskom klubu pokazao značajan napredak, ako je vjerovati riječima trenera.

“Nije poznavao naš jezik i kuhinju u početku, ali napredovao je u posljednjim mjesecima i jako ga poštujemo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!