NaslovnicaVijestiSenzacionalan transfer koji bi uključivao odlazak Modrića iz Madrida!

Senzacionalan transfer koji bi uključivao odlazak Modrića iz Madrida!

Senzacionalan transfer koji bi uključivao odlazak Modrića iz Madrida!

Real Madrid već duže vrijeme traga za pravim napadačem, koji će sa Ronaldom terorizirati protivničke obrane. Karim Benzema ove sezone i nije u idealnoj formi, što svakako ne odgovara Florentinu Perezu s obzirom da Real već dovoljno zaostaje u španjolskom prvenstvu iza vodeće Barcelone.

Jedna od opcija koju spominju španjolski mediji je napadač Tottenham Hotspura, Harry Kane, a najveći, a ujedno i jedini problem bi mogla biti cijena koja iznosi vrtoglavih 200 milijuna eura. Diario Gol, španjolski tabloid već je prenio informaciju da je Perez spreman dovesti Kanea, a ima poseban plan za dovođenje engleskog nogometaša.

[su_cashout][su_bonus][/su_cashout]

Perezu ne odgovara solucija da Real Madrid plati 200 milijuna eura za 24-godišnjeg Kanea, već planira uključiti i Luku Modrića u taj transfer. Modrić trenutno ima 32 godine i pitanje je koliko će još dugo moći igrati na vrhunskom nivou, tako da je Perez došao na ideju da bi Modrić mogao ući u dogovor sa svojim bivšim klubom.

Modrić je u Real stigao upravo iz Tottenhama prije pet godina, sada bi Perez Modrića vratio nazad u Tottenham i za 100 milijuna eura doveo Kanea, čime bi Kane postao najskuplji nogometaš u povijesti Reala. U prilog Realu ide uspješno poslovanje sa Tottenhamom u prošlosti, poput transfera Modrića i Garetha Balea.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!