NaslovnicaVijestiSprema li se najveći transfer u povijesti nogometa na Nou Campu!?

Sprema li se najveći transfer u povijesti nogometa na Nou Campu!?

Mediji diljem svijeta u posljednjih par dana konstantno pišu o odlasku Lionela Messija sa Nou Campa. Ugovor između argentinskog nogometaša i Barçe istječe krajem sljedeće sezone, a mnogi engleski mediji tvrde da je ovo posljednja sezona argentinskog superstara u katalonskom klubu. Sprema li se najveći transfer u povijesti nogometa?

najveći transfer

Mediji sa ‘Otoka’ pišu da su Pep Guardiola i Manchester City spremni da izdvoje plaću od 750 tisuća eura tjedno, a odšteta koja bi pripala Barçi iznosi vrtoglavih 230 milijuna eura. Takav transfer bi oborio rekord koji drži Paul Pogba za najveći transfer u povijesti nogometa. Podsjetimo, United je Juventusu za francuskog nogometaša platio 105 milijuna europskih novčanica.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Kako pišu isti izvori, u Barçi za sada nisu komentarisali ovu situaciju. No, opšte poznato je da Messi i nije najsretniji u Španjolskoj nakon što mu je izrečena kazna zbog utaje poreza. Osuđen je na zatvorsku kaznu od 21 mjeseca, a praksa propisuje da kazne kraće od dvije godine za nenasilne prijestupe osuđenici mogu odraditi uvjedno.

Nakon porez skandala, mediji su pisali da Messi najviše zamjeri Barçi što nisu čvrsto stali uz njega u sudskom procesu. Od tada su počele priče o njegovom odlasku sa Nou Campa.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

Na Barçinoj listi želja, prvo mjesto zauzima talent iz Borussije Dortmund, 19-godišnji Ousmane Dembele, a iza njega nalaze se PSG-ov veznjak Marco Veratti i bek iz Arsenala, španjolski nogometaš Hector Bellerin. Veratti je 2012. godine napustio Pescaru i prešao u PSG. Sada, nakon pet godina talijanski nogometaš je izrastao u vrhunskog veznjaka. Na Camp Nouu smatraju da on može biti novi lider tima, nešto poput Xavija. Što se tiče Bellerina, on bi bio odlično osvježenje na desnom beku Barçe koji nije isti još od odlaska Alvesa u Juventus.

Unibet kladionica je u ponudu uvrstila ovaj transfer, koji uopće nije tolik onemoguć, a koeficijent koji nude jest primamljivih 11,00 da će Messi sljedeće sezone nositi dres Manchester Cityja.

Messi Manchester city

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!