NaslovnicaVijestiTerry: Nadam se da više neću igrati!

Terry: Nadam se da više neću igrati!

Stoper Chelseaja, John Terry, rekao je da se nada da više neće igrati, ako bi to značilo da će ekipa nastaviti sa pobjedama.

igrati

John Terry je u kolovozu bio tri puta u prvom timu i jednom u rujnu, a jednom je u igru ​​ušao s klupe, u studenom protiv Evertona. Prednost imaju defanzivci Gary Cahill, David Luiz i Cesar Azpilicueta.

“Prvo i najvažnije, ekipa ‘leti’, igra nevjerojatno. Ponekad ne možeš ništa učiniti. Počeo sam prve četiri utakmice u sezoni i ozlijedio sam se. Izgubili smo na domaćem terenu protiv Liverpoola i Arsenala, a trener me je pitao kada se vraćam na teren. Od tada smo 13 utakmica neporaženi, oporavio sam se, ali ne mogu ući u prvi tim. Igraču je to teško prihvatiti, ali prihvati “, rekao je Terry za BT Sport.

On je dodao da je Conte od početka bio iskren, pošto mu je rekao da se neće vratiti u tim koji već igra dobro.

“Iskren sam kada kažem da se zaista nadam da neću više igrati ove sezone, jer bi to značilo da je ekipa nastavila s pobjedama. Da li to možete čuti od igrača koji je pet godina u klubu? Mislim da ne. Da li to možete da čujete od igrača koji igra, ali se žali svaki tjedan? Ja se nijednom nisam požalio. Treniram nevjerojatno, moraš raditi na pravi način zbog ljubavi i poštovanja prema klubu i zbog toga kakav je klub bio prema tebi prethodnih godina”, rekao je 36- godišnji Terry.

Terry će na kraju sezone postati slobodan igrač, a rekao je da se nada nekom trenerskom poslu u klubu, u nekom trenutku.

“Volim klub i nadam se da ću se vratiti, za godinu, dvije, ove godine, zaista ne znam. To je nešto što želim raditi, da budem ambasador kluba. Kada pomislim na Chelsea, mislim na Lampsa (Frank Lampard), Asha (Ashley Cole) i Didiera (Drogba) “, naveo je Terry.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!