NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Harry Kane na meti velikog kluba, u utrku za Sancheza...

Transfer glasine: Harry Kane na meti velikog kluba, u utrku za Sancheza se uključio još jedan Premierligaš, Louis Enrique uskoro na klupi jednog velikana

Transfer glasine: Harry Kane na meti velikog kluba, u utrku za Sancheza se uključio još jedan Premierligaš, Louis Enrique uskoro na klupi jednog velikana! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

transfer glasine

Real Madrid priprema ponudu vrijednu 200 milijuna eura za Tottenhamovog napadača Harrya Kanea, te u njemu vide dugoročnog nasljednika Cristiana Ronalda, prenosi Don Balon. Real Madrid ima mnogo problema sa realizacijom ove sezone. Cristiano Ronaldo još nije postigao pogodak u Primeri dok su Benzema i Bale više povrijeđeni nego zdravi.

>> Bookmakeri vjeruju da će on postati novi trener Bayerna

U Chelseaju su spremni ponovo se uključiti u utrku za Arsenalovog napadača Alexis Sancheza te Juventusovog lijevog beka, Alexa Sandra, javlja Mirror. Plavci su već ovog ljeta željeli u London dovesti Alexa Sandra, ali je tada Juventus odbio njihovu ponudu te produžio ugovor sa Brazilcem. Što se tiče Sancheza, Plavci će već u januaru moći stupiti u kontakt sa igračem te ga pokušati nagovoriti da od naredne sezone nosi njihov dres.

[su_no1forfootball]

Bayern Munchen stupio je u kontakt s bivšim trenerom Barcelone Luis Enriqueom, javlja Eurosport.de.
Prvaci Bundeslige traže novog menadžera nakon uručenog otkaza Carlo Ancelottiju, a Luis Enrique je jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje klupe Bayerna. Bivši šef Barcelone bez kluba je od  juna ove godine, kada je dobio otkaz u Barceloni, a uskoro bi ga mogli vidjeti na klupi njemačkog velikana.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!