NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Herrera u Barceloni, Hazard u Arsenalu, Sanches u Juventusu

Transfer glasine: Herrera u Barceloni, Hazard u Arsenalu, Sanches u Juventusu

Transfer glasine: Herrera u Barceloni, Hazard u Arsenalu, Sanches u Juventusu! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona na ljeto želi dovesti veznjaka Manchester Uniteda Andera Herreru, navodi Sport. Novi trener Barcelone od naredne sezone bi trebao da bude Ernesto Valverde koji je surađivao s Herrerom u Atletic Bilbaou i najzaslužniji je za njegov uspjeh. Herrera ima još godinu dana ugovor na Old Traffordu, a u Barci se nadaju da ga mogu uvjeriti da ne potpiše novi te da se priključi Bareloni.

Arsenal je spreman poslati ponudu Borussia Monchengladbach za njihovo krilo Thorgan Hazarda, piše belgijski list Jeunes Footeux. Belgijanac, koji je brat Chelseaovog Edena, privukao je pozornost Arsenea Wengera nakon nekih impresivnih nastupa ove sezone u Bundesligi. Topnici će  imati konkurenciju u Evertonu, a igrač je vrijedan oko 18 milijuna eura.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Juventus je spreman konkurisati Manchesteru glede transfera Renata Sanchesa iz Bayern Munchena, piše The Sun. Mladi veznjak odigrao je samo šest utakmica ove sezone i u Unitedu su spremni dovesti igrača kojeg im je preoteo Bayern prošlo ljeto. Juventus također želi igrača Bayerna i spreman je ponuditi veći ugovor u nadi da će se Portugalac odlučiti za njih. Juventus je konkurent skoro svim klubovima kada su u pitanju transferi što je dokaz da žele da postanu jedan od najdominantnijih klubova na svijetu.

>> AC Milan dovodi veliko pojačanje iz Real Madrida

Tottenham i Manchester United zainteresirani su za potpisivanje Douglas Costa iz Bayern Munchena, piše La Stampa navodeći izvor iz Calciomercata. Juventus je također u utrci za krilo Bayerna. Oni nude 25 milijuna eura, ali  Spursi i United prate razvoj događaja te su spremni da ponude veći iznos od Juventusovog. Gdje će na kraju završiti brzonogi Brazilac, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!