NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus kupuje u Manchesteru, Chelsea kreće u utrku za mladu...

Transfer glasine: Juventus kupuje u Manchesteru, Chelsea kreće u utrku za mladu zvijezdu, Liverpool dovodi nogometaša Reala

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Juventus je zainteresiran za potpisivanje beka Manchester Uniteda, Matteo Darmiana. Prvaci Serie A žele zamijeniti 34-godišnjeg beka Stephana Lichtsteina koji će napustiti klub kada njegov ugovor istekne ovog ljeta. Darmian je također bio interesantan i klubovima poput Napolija i Rome, ali Mourinho je do sada odbijao svaku ponudu koja je stigla za njega te ga je označio ga kao važnog člana momčadi.

>> Eden Hazard poslao poruku za Antonio Contea i sve navijače Chelseaja!

Chelsea je pokazao interes za tinejdžera Borussije Dortmunda reprezentativca Amerike Christiana Pulišića te ga žele dovesti ovog ljeta, ali se već sada suočavaju s velikom konkurencijom u vidu Bayern Munchena, piše Daily Mail. Dortmund ne želi prodati 19-godišnjeg nogometaša, te bi tako mogao izazvati “rat” ovog ljeta među nekoliko najvećih europskih klubova. Bayern želi sa Pulisicem da zamijeni Francka Riberyja i Arjen Robbena, dok Chelsea traži zamjenu u slučaju da Willian i / ili Eden Hazard napuste klub.

[su_cashout]

Liverpool je izrazio interes za potpisivanje vrata Real Madrida Keylor Navasa, tvrdi Diario Gol. U izvješću se navodi da Navas nikada nije bio miljenik predsjednika Madrida Florentina Pereza, a Blancoss nadaju se da će ovog ljeta potpisati David de Geu ili Thibaut Courtoisa. Redsi bi mogli biti zainteresirani za potpisivanje 31-godišnjeg vratara, ali se čini da su spremni ponuditi tek 20 milijuna eura, što je daleko od onoga što madriđani traže.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!