NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Monaco kupuje u Barceloni, Lucas Vasquez se seli u Englesku,...

Transfer glasine: Monaco kupuje u Barceloni, Lucas Vasquez se seli u Englesku, Mourinho želi igrača Leicestera

Transfer glasine: Monaco kupuje u Barceloni, Lucas Vasquez se seli u Englesku, Mourinho želi igrača Leicestera! Kako je počelo ljeto i transfer rok, sve se više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Monako je pokazao veliki interses za potpisivanje Arde Turana a Turčin je već dugo vremena na izlaznim vratima Barcelone, tako da bi se transfer mogao i ostvariti izvještava Mundo Deportivo. 30-godišnjak je započeo samo 23 od 36 utakmica za Barcelonu od kako je došao iz Atletico Madrida. Agent Turana, Jorge Mendes, održao je razgovore s čelnicima Barce, a Galatasaray se spominjao kao potencijalna destinacija. Međutim, Monaco  želi dodatno pojačati  svoje redove usred velikog broja odlasaka te bi ubrzo mogli potpisati Turana.

>> Rasprava Modrića i Vazqueza: Evo što je Modrić prigovorio Španjolcu, a ovaj mu odbrusio

Arsenal je poslao ponudu za Lucas Vazqueza, igrača Real Madrida, prema Diario Golu.
Španjolski internacionalac postalo važanigrač u sistemu  Zinedine Zidanea, ali nije uspio osigurati  mjesto u početnom sastavu zbog konkurencije kao što su Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Marco Asensio i drugi. Roma, Juventus i Liverpool također su pokazali za interes za 26-godišnjaka.

Jose Mourinho želi dovesti asa Leicester Cityja Riyad Mahreza u Manchester United, javlja SFR Sport.
Bivši šef Chelsea pokušava uvjeriti čelnike Uniteda da dovedu u alžirskog internacionalca, koji je jasno rekao da želi napustiti Lisice, a Mourinho u njemu vidi idealnog igrača za sistem koji United igra.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!