NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG kupuje nogometaša Barcelone, tri nogometaša napuštaju Real, Willian se...

Transfer glasine: PSG kupuje nogometaša Barcelone, tri nogometaša napuštaju Real, Willian se seli u Španiju

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

PSG još jednom planira kupovati u Barceloni ovog ljeta, jer francuskim klub želi da u Francusku vrati Ousmane Dembelea, javlja Don Balon. Thomas Tuchel, koji će ovog ljeta vrlo vjerovatno preuzeti PSG, već je surađivao sa Dembeleom u Dortmundu te je zbog tga stavio Francuza na svoj popis želja. Lionel Messi također je dao svoj blagoslov za taj transfer, a argentinski as vjeruje da će Antoine Griezmann biti bolja opcija od Dembelea.

>> Frank Lampard upozorio Wengera na samo jednog igrača Atletico Madrida

Isco, Gareth Bale i Mateo Kovačić spremni su napustiti Real Madrid nakon ove sezne, izvještava Don Balon. Isco  će vrlo vjerovatno postati članom Manchester Cityja a Bale će biti dio transfera prema kojem bi Harry Kane prešao u Real dok konačno odredište Kovačića još nije poznato.

[su_champions_league]

Barcelona već neko vrijeme prati fenomenalno krilo Chelseaja Williana a u njemu vide rezervnu opciju, ako klub ne uspije dovesti Antoine Griezmanna iz Atletica Madrida, piše Don Balon. Brazilac bi koštao oko 50 milijuna eura, mnogo manje od francuskog napadača koji u Atleticu navodno ima klauzulu od 200 milijuna dolara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!