NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Milanovih 150 miliona za četvoricu, Atletico i PSG u trci...

TRANSFER VIJESTI: Milanovih 150 miliona za četvoricu, Atletico i PSG u trci za Alexisa

Zahuktava se nogometna transfer pijaca, a u središtu pažnje je Arsenalov krilni napadač Alexis Sanchez. Šuška se da je Čileanac nezadovoljan na Emiratesu, a mnogi klubovi će pokušati to da iskoriste. U nastavku pročitajte najzanimljivije transfer novosti i glasine.

transfer

U transfer sagi koja će puniti novinske stupce neko vrijeme, Atletico Madrid se uključio u trku za Arsenalovog Alexisa Sancheza. Španski Don Balon tvrdi da će trener Atletica, Diego Simeone, pokušati da dovede Čileanca ukoliko Antoine Griezmann napusti klub. Za Sancheza je takođe zainteresovan i PSG, a kako Sun tvrdi, u igri su i Inter, kao i nekoliko kineskih klubova.

Juventus je zainteresovan za Chelseajovog defanzivca Branislava Ivanovića te lijevog beka Manchester Cityja, Gael Clichyja. Obojica će na kraju sezone biti slobodni igrači, te klub iz Torina tu vidi šansu da ih dovede u svoje redove.

Milan namjerava da potroši 150 miliona eura za četiri glavne mete, prema navodima La Gazetta dello Sporta. Klub sa San Sira želi da se vrati na veliku scenu, a u tome bi trebalo da im pomognu Sassuolov napadač Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, napadač Fiorentine, krilni napadač Lazia Keita Balde Diao te defanzivac Villareala Mateo Musacchio.

Leicester drži na oku Francesa Acerbija iz Sassuola, prema Daily Mailu. Italijan je navodno Ranierijeva glavna meta u poslednjoj liniji, a Lisice su spremne da za njega ponude oko 9 miliona eura.

Robert Lewandowski odbio je rekordnu ponudu iz kineske Superlige, prema riječima njegovog agenta. “Ukoliko bi Lewa odlučio da ode u Kinu, njegova zarada bi morala da bude mnogo veća od Tevezovih 40 miliona”, rekao je Kucharski, agent Bayernovog napadača.

PSG razmatra da ojača konkurenciju u napadu te želi pošalje ponudu za Javiera Hernandeza. Napadač Bayer Leverkusena je procijenjen na 25 miliona eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!