NaslovnicaVijestiU LIVERPOOLU ZABRINUTI: Možda nećemo imati novca da ga dovedemo na Anfield

U LIVERPOOLU ZABRINUTI: Možda nećemo imati novca da ga dovedemo na Anfield

Liverpool nije uvjeren da je Loris Karius ono što im je potrebno za Redsov broj jedan. Nažalost, možda neće moći dovesti čuvara kojeg žele.

U LIVERPOOLU ZABRINUTI

Jurgen Klopp je zauzet u pripremanju svoje momčadi zbog finala Lige prvaka protiv Real Madrida, ali Anfieldov transferni odbor već planira velike ljetne transfere. Nažalost, za Kloppa i Redse, čini se da je njihov glavni cilj ovog ljeta malo preskup. Vjeruje se kako neće imati toliki novac za njega.

Izvještaji iz Engleske tvrde da je Liverpoolov najbolji izbor za zamjenu Kariusa Romin vratar Alisson. Ironično, odluka Rome o prodaji Mohamed Salaha Liverpoolu prošlog ljeta, se može vratiti ovog ljeta Jurgen Kloppu u obliku Alissona, jer bi sada Roma mogla dirigovati cijenu i sigurno neće uraditi istu grešku kao i sa Salahom.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kao rezultat toga, Liverpool je zabrinut da će cijena za Alissona biti previsoka za njih.

Ako Alisson ne bude dostupan, Liverpool možda bude prisiljen zadržati Kariusa kao njihovu prvu opciju. Uostalom, on je bio dovoljno dobar da se klub nađe u finalu Lige prvaka ove sezone.

Još jedna pred sezona sa Kloppom bi Kariusa mogla znatno poboljšati, kao i njegovu igru i mogao bi možda postati prvi golman ekipe iz Premier lige.

[su_live_koeficijenti_v2]

Postoje izvještaji koji tvrde da Redsi razmišljaju o vraćanju stare zvijezde kako bi se Karius razvio. Moguće je da Klopp i njegov klubski odbor za transfer mogu vratiti Pep Reinu na Anfield. On je bio starter u Napoliju većinu ove sezone, ali mogao bi biti zainteresiran za priču o povratku u Englesku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!