NaslovnicaVijestiU PSG-u već znaju koji trener će naslijediti Emerya: Tek tada će...

U PSG-u već znaju koji trener će naslijediti Emerya: Tek tada će da budu mašina za golove!

U PSG-u već znaju koji trener će naslijediti Emerya: Tek tada će da budu mašina za golove! Trenutno stvari za PSG idu kao podmazane, s obzirom da su na vrhu tablice u Francuskoj ligi a u Ligi prvaka su pobjedili u obje utakmice, među kojima je i demoliranje Bayerna. Međutim, jasno je da Unai Emery neće zauvijek biti trener ekipe a francuski mediji izvještavaju da je već poznato ime njegovog nasljednika.

U PSG-u već znaju

Prema Le 10 Sportu, parižani namjeravaju za novog trenera postaviti stratega Monaca Leonardo Jardim jer u njemu vide idealnog čovjeka za vodstvo ekipe sa Parka Prinčeva. Venecuelanski strateg bio je glavni organizator nevjerojatnog podviga Monaca u prošloj sezoni, kada je osvojio  Ligue One. To je bio njihov prvi naslov nako pauze od 17 godina.

Vjerojatno najbolja ekipa u Europi u prošloj sezoni, što se tiče stila igre i atrakcije bio je Monaco, sa kojim je Jardim dogurao čak do polufinala Lige prvaka, a on je bio taj koji je dao priliku mladim igračima, a među njima je bio i Kylian Mbappe.

>> Barcelona odlučila da se riješi tri prvotimca u januarskom prelaznom roku

Sportski direktor PSG-a Antero Henrique, već je razgovarao sa Mbappeom o toj mogućnosti, jer će na kraju sezoni Mbappe i zvanično postati igrač PSG-a  a PSG je bacio udicu i na veznog igrača Fabinha, pogađajte, kojije također član Monaca a tamo ga je doveo upravo Jardim. To bi značilo da bi uskoro u Parizu ponovo mogli gledati Fabinha, Mbappea i Jardima zajedno, a ni Jardim protiv toga ne bi imao ništa.

[su_no1forfootball]

43-godišnji trener, preuzeo je Monaco 2014. godine, sa nedavno je potpisao novi ugovor sa klubom, prema kojem bi u klubu mogao ostati do 2020. godine.

Nakon što je skoro izgubio čitavu okosnicu tima iz prošle sezone,te su u klubu ostali samo Thomas Lemar i Fabinho, “novi” Monaco uopšte ne izgleda loše, te sa PSG-om u ligi zaostaju samo tri boda. To je jasan pokazatelj, kakav stručnjak je zapravo Leonardo Jardim.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!