NaslovnicaVijestiUNITED REGISTRIRAO JOŠ ČETIRI IGRAČA: Pred utakmicu sa Young Boys, Mourinho u...

UNITED REGISTRIRAO JOŠ ČETIRI IGRAČA: Pred utakmicu sa Young Boys, Mourinho u svoju momčad za Ligu prvaka dodao četiri nova igrača!

United registrirao još četiri igrača. Pred utakmicu sa Young Boys, Mourinho u svoju momčad za Ligu prvaka dodao četiri nova igrača! Manchester United će igrati protiv Young Boysa u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka, a Marcus Rashford je među četiri igrača koja su dodana u momčad naknadno.

United registrirao

Marcus Rashford je među četiri igrača koje je Manchester United dodao u momčad Lige prvaka učio večerašnje utakmice protiv Young Boysa.

Rashford, koji ima 20 godina, nije imenovan na Unitedovom početnom popisu koji je objavljen 4. rujna, a zatim se kvalificirao za listu ‘B’.

United je morao uvrstiti najmanje dva vratara i osam osposobljenih lokalnih igrača na svoj popis, kao i B listu igrača rođenih na ili nakon 1. siječnja, 1997. godine, a Rashford je rođen u listopadu te godine.

U UEFA pravilu se navodi: “Igrač može biti registriran na listu B ako je rođen na ili nakon 1. siječnja 1997. godine i da ima pravo sudjelovati u klubu za neprekidno razdoblje od dvije godine od 15 rođendana. IGrači sa 16 godina mogu biti registrirani, ako su bili registrirani sa klubom u prethodne dvije godine.

“Klubovi imaju pravo registirati neograničen broj igrača na listu B tijekom sezone, ali popis mora biti predan najkasnije do 24:00 CET dan prije utakmice.”

Rashford je započeo svoju odradu suspenzije protiv Watforda, ali je slobodan da igra protiv Young Boysa u Bernu.

Osim Rashforda, United je uključio i veznjake James Garnera i Ethana Hamiltona, kao i napadača Tahith Chonga na svojoj B listi prije nego što će putovati u Švicarsku u utorak. Garner, koji ima 17 godina, zatim 19-godišnji Hamilton i 18-godišnji Chong su putovali sa klubom na pred sezonu u SAD na ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!