NaslovnicaVijestiVELIKE KRITIKE: Evo što su dvije legende Manchester Uniteda rekli za Romelu...

VELIKE KRITIKE: Evo što su dvije legende Manchester Uniteda rekli za Romelu Lukakua poslije utakmice protiv Seville

Da li je remi bez golova u gostima u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka dobar rezultat? Neki će reći da, jer sve što trebnate učiniti je pobijediti kod kuće i proći ćete.

VELIKE KRITIKE

No, drugi će reći ne, jer ako primiš prvi gol, morat ćeš dvostrugo pogoditi za bilo kakve šanse za kvalifikacijama.

No, to je rezultat koji je Manchester United zaradio dok su igrali protiv Seville u gostima u srijedu navečer.

Zapravo, da nije bilo herojskih obrana David De Gee – opet, Crveni đavoli bi izgubili utakmicu.

Ali, moglo je biti čak ibolje za Jose Mourinhovu ekipu. Dok je Sevilla imala odlične šanse, Romelu Lukaku je promašio nevjerojatnu priliku da postigne gol u prvom poluvremenu.

[su_watch_live_football]

Alexis Sanchez je uputio odličan centaršut u kazneni prostor, gdje je lopta došla na nogu Belgijanca i on je šutao volejom preko gola, dok je i Van Persie imao isto taku priliku dok je igrao u Manchester Unitedu i on je postigao gol lijevom nogom.

Svaki napadač propušta prilike, ali njegova ukupna izvedba doista je razočarala Paul Scholesa i Rio Ferdinanda.

Dvije legende kluba su komentarisali utakmicu na BT Sportu i okrivljavali su Lukakua što United nije mogao napraviti bilo kakav kontra napad tijekom 90 minuta.

“Opet, Lukaku mora biti bolji”, inzistirao je Scholes.

“Kada igrate na kontra napade, lopta se mora držati. Bio je toliko slab. Moraš biti jak, moraš dobiti loptu. Moraš imati taj dodir i uvesti igrače u kazneni prostor. Većinu vremena, on je gubio loptu.”

[su_bonus]

Dok je Scholes tvrdio da je Lukaku većinu vremena gubio lopte, Ferdinand je zapravo imao statistiku utakmice.

“38 dodira je imao protiv Seville i 18 puta je izgubio loptu”, otkrio je Ferdinand.

“Ako pokušavate napraviti kontra napad, ta lopta se mora držati da bi vaš tim mogao izaći. S Lukakom u vašem tim u ovom trenutku, lopta se ne drži, tako da se kontra napadi ne mogu dogoditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!