NaslovnicaVijestiŽdrijeb četvrtfinala Europske lige: United putuje u Belgiju, Ajax dočekuje Schalke

Ždrijeb četvrtfinala Europske lige: United putuje u Belgiju, Ajax dočekuje Schalke

Ždrijeb četvrtfinala Europske lige održao se u švicarskom Nyonu u 13:00h odmah poslije ždrijeba Lige prvaka. Ekipe koje su ušle u četvrtfinale Europske lige su: Manchester United, Schalke, Lyon, Celta Vigo, Ajax, Bešiktaš, Genk i Anderlecht.

U ovom četvrtfinalnom izvlačenju Europske lige nije bilo nikakvih pravila i nositelja baš kao i u izvlačenju Lige prvaka, svatko je mogao dobiti svakoga, čak i ako su klubovi iz iste zemlje. Sve u svemu, ovakva pravila su nam garantovala vrlo zanimljivo i uzbudljivo izvlačenje četvrtfinalista Europske lige.

[su_euro_soccer_bonus]

Prve utakmice četvrtfinala Europske lige se igraju 13. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije, 20. travnja. Evo kako se odvijao ždrijeb Europske lige danas u Nyonu! Očekuju nas vrlo uzbudljive utakmice u četvrtfinalu. Da napomenemo da se finale Europske lige igra na stadionu Friends Arena u Solnu, Švedskoj 24. svibnja u 20:45h. Naime, riječ je o AIK-ovom stadionu koji prima 50,000 gledatelja i najveći je stadion u tom dijelu Europe.

Anderlecht – Manchester United

Celta Vigo – Genk

Ajax – Schalke 04

Lyon – Besiktas

Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!