NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović ostaje u Premier ligi, ali ne u Manchester Unitedu

Zlatan Ibrahimović ostaje u Premier ligi, ali ne u Manchester Unitedu

Zlatan Ibrahimović ostaje u Premier ligi, ali ne u Manchester Unitedu. Kada je Zlatan Ibrahimovićeva karijera u Manchester Unitedu završila zahvaljujući ozljedama, ranije ove godine, očekivalo se da je vrijeme vladanja Šveđanina u Engleskoj, nažalost, dovedeno do prijevremenog zatvaranja.

Zlatan Ibrahimović ostaje

I dok se Ibrahimovićeva rehabilitacija provodi u Manchesteru, malo se zna o tome ima li budućnosti na Old Traffordu, s mogućnošću da ga United ponovo potpiše u novom kratkoročnom ugovoru.

Međutim, igrač Ibrahimovićevog talenta i stasa može ostati slobodan agent samo dok klubovi njuškaju oko njega.

I danas su glasine o njegovom odlasku u Melbourne City vrlo intenzivne, jer su oni u odličnoj šansi da potpišu Šveđanina, a s novcem iz Manchester Cityja iza sebe, davanje velike plate za Zlaju neće biti problem.

[su_bonus]

Ipak, momčad A-lige se navodno suočava sa ozbiljnom konkurencijom, Newcastle Unitedom, a Svrake su se otkrile u iznenadnoj zainteresiranosti za 35-godišnjaka.

Budući da se zaista brzo oporavlja od ozljede koju je zadobio protiv Anderlechta, tijekom četvrtfinalne utakmice Europske lige, u travnju je Ibrahimović bio povezan sa nizom klubova, najistaknutiji Napoli i LA Galaxy.

[su_watch_live_football]

S obzirom na način na koji se prilagodio Premier ligi u dobi od 35 godina, pomislili bi da bi bivši igrač AC Milana i Barcelone želio ostati u Europi ostatak svoje karijere, znajući da još uvijek može nastupati na najvišoj razini.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

S obzirom na Newcastleaovu borbu u Premier ligi u posljednjih nekoliko godina, nedavno promoviranim Svrakama bi odgovarao netko sa iskustvom koje ima igrač Ibrahimovićeve kvalitete, čak i ako je to tek za drugu polovicu sezone, nakon povratka od ozljede. Pogotovo ako se okrenu prema donjoj strani tabele kada je bitka za opstanak u pitanju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!