NaslovnicaVijestiAjax za ovog nogometaša traži 40 milijuna eura!

Ajax za ovog nogometaša traži 40 milijuna eura!

Nogometni klub Ajax neće prodati Davinsona Sáncheza za manje od 40 milijuna eura, rekao je sportski direktor Ajaxa Marc Overmars, bivši nogometaš Ajaxa, Arsenala i Barçe.

40 milijuna eura

“Sanchez neće moći napustiti klub za manje obeštećenje od 40 milijuna eura”, rekao je Overmars za nizozemski De Telegraph.

Davinson Sánchez, 21-godišnji stoper iz Kolumbije, postao je prošle sezone jedan od najboljih igrača Ajaxa u pohodu do finala Lige Europe. On je u međuvremenu postao želja talijanskog Intera, kao i desni bek Kenny Tete, koji također ima 21 godinu i reprezentativac je Nizozemske.

Milan dobio veliko pojačanje!

Jose Mourinho ljut na čelnike Uniteda

Olivier Giroud otkrio koji su mu planovi povodom dolaska Alexandrea Lacazettea u Arsenal

Kada Alex Ferguson pobjesni: Znate šta? On je obično govno

“Inter nije razgovarao s nama o Teteu, možda je to napravio preko njegovog menadžera Mina Raiole.”, kazao je Overmars.

[su_live_koeficijenti]

Ajax je prošle sezone bio ugodno iznenađenje u Ligi Europe, prije svega jer je imao veoma mlad tim, pa su nogometaši tog kluba poslije poraza od Manchester Uniteda u finalu postali izbor brojnih klubova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!