NaslovnicaVijestiAnketa: Gdje će Neymar nastaviti karijeru?

Anketa: Gdje će Neymar nastaviti karijeru?

Anketa: Gdje će Neymar nastaviti karijeru?

Posljednjih tjedana mediji ne prestaju sa spekuliranjem o mogućem transferu Neymara u Paris Saint-Germain koji bi za njega, ako je vjerovati medijima, platio čak 222 milijuna eura što bi bilo daleko najveći transfer u nogometnoj povijesti.

gdje će neymar

Brazilski nogometaš pruža sjajne partije za katalonski klub i sigurno je da je veoma kvalitetan igrač, u što smo se imali prilike uvjeriti na Internationals Champions Cupu prethodnih dana gdje je Brazilac briljirao u dresu Barçe. Međutim, katalonski mediji prenose informaciju da je Neymarov otac nedavno se sastao sa direktorom PSG-a Anrterom Henriqueom, te da je dogovorio sve detalje oko prelaska u Pariz. PSG Neymaru, navodno, priprema šestogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati najmanje 30 milijuna eura godišnje, a pored toga tu su i bonusi pri potpisu ugovora.

Antonio Conte: On se mora poboljšati ukoliko želi ostati u timu!

Ronaldinho savjetovao Neymara: Evo što mu je rekao u vezi transfera u PSG

Manchester United se ne zaustavlja: Mourinho dovodi novo pojačanje?

Neymar je prije par dana imao i incident na treningu gdje se fizički sukobio sa suigračem Nelsonom Samedom koji je ovog ljeta došao u Barcelonu iz Benfice, a nakon toga su priče o odlasku Neymara bile još učestalije. Izjasnili su se i nogometaši Barçe koji su rekli da je sve na Neymaru, ali da bi voljeli da ostane u katalonskom klubu. Pique, suigrač Neymara kazao je da će Neymar prijeći u PSG ukoliko mu je bitan novac, a ukoliko su mu bitni trofeji da će i sljedeće sezone igrati u Barceloni.

Bilo kako bilo, pitamo vas, gdje bi voljeli vidjeti Neymara sljedeće sezone?

[total-poll id=53176]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!