NaslovnicaVijestiDa li je ova slika definitivna potvrda prelaska Matića u United?!

Da li je ova slika definitivna potvrda prelaska Matića u United?!

Da li je ovo definitivna potvrda prelaska Matića u United?!

U poslednjih mjesec  i po dana jedna od najaktualnijih transfer tema u Engleskoj je prelazak Nemanje Matića iz Chelseaja u Manchester United, a slika koja danas kruži internetom, mogla bi da bude i definitivna potvrda da će se veznjak preseliti na Old Trafford.

Vezista Čelsija Nemanja Matić ipak će prijeći u Manchester United i postati najskuplje plaćeni srpske nogometaš ikada, javlja britanski Sky Sport.

[su_bonus]

Iako se prije dva tjedna činilo da nema ništa od posla, jer je Chelsea bio ljut na United zbog “otimanja” Romelua Lukakua, londonski klub je popustio i posljednje vijesti govore da će prelazak Matića na Old Trafford biti ozvaničen u narednim danima.

Matić će zadužiti opremu Manchester Uniteda u transferu vrijednom između 37 i 45 milijuna eura, prenose brojni mediji s Otoka.

Antonio Conte: On se mora poboljšati ukoliko želi ostati u timu!

Ronaldinho savjetovao Neymara: Evo što mu je rekao u vezi transfera u PSG

Manchester United se ne zaustavlja: Mourinho dovodi novo pojačanje?

Iz utrke za 28-godišnjim nogometašem povukao se Juventus, jer se okrenuo jeftinijim varijantama – Blaiseu Matudiju iz PSG-a i Stevenu N’Zonziju iz Seville, pa je Chelsea morao Matića da ga pusti da ponovno surađuje s Joseom Mourinhom.

Matić završava drugi mandat u Chelseaju s titulom prvaka Engleske, a igrao je još za Benficu, Vitesse, Košice i Kolubaru.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!