NaslovnicaVijestiDiego Costa poručio Chelseaju: Hoću da idem u ovaj klub!

Diego Costa poručio Chelseaju: Hoću da idem u ovaj klub!

Diego Costa, koji se nalazi na izlaznim vratima Chelseaja te više ni ne trenira sa prvom momčadi, saopćio u koji klub želi da ode.

klub

Chelsea kažnjava Costu, skida mu plaću, ali on ne mijenja stav, želi napustiti klub. To je potvrdio još jednom.

[su_premierleague]

Izdao je priopćenje u kojem je ponovio želju da se vrati u Atletico Madrid.

“Hoću natrag u Atletico. Nalazimo se u pat poziciji, jer Chelsea ne želi da me pusti. Ipak, vjerujem da će ova situacija da se riješi brzo i da ću se vratiti u Španjolsku”, poručio je Costa.

Agent zvijezde ponudio svog klijenta Barceloni kao alternativu za Coutinha i Dembelea

Svi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca

Transfer glasine: Van Dijk viđen u Londonu, Gabriel napušta Arsenal, bivši igrač Uniteda pred potpisom za City

Već je angažirao pomoć odvjetnika oko trenutne situacije, a sve to želi iskoristiti Deportivo. S obzirom na to da Madriđani imaju zabranu transfera do 1. siječnja tim iz La Corune bi volio dovesti Diega na pozajmicu do početka naredne godine.

Diego Costa je prešao iz Atletica u Chelsea 2014. godine za 38 milijuna eura, koliko je iznosila njegova otkupna klauzula. Za Bluese je odigrao 120 utakmica u svim natjecanjima, te postigao 58 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!