NaslovnicaVijestiSvi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog...

Svi mu se smiju: Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca

Svi mu se smiju. Pogledajte što je Cristiano Ronaldo naveo kao razlog za guranje suca. Cristiano Ronaldo je možda postigao nevjerojatan pogodak sa 25 metara tijekom El Clasica prošlog tjedna, ali nekoliko sekundi kasnije, portugalski internacionalac je kažnjen žutim kartonom zbog skidanja dresa i kopiranja Lionel Messijeve poze.

Svi mu se smiju

Nekoliko minuta kasnije, bivši igrač Manchester Uniteda je pao u kaznenom prostoru i dosuđeno je simuliranje i Ronaldo je poslan u svlačionicu nakon drugog žutog kartona.

Portugalska zvijezda je nastavio nakon što je gurnuo suca Ricardo De Burgosa Bengoetxea sa leđa i napustio teren.

U svom izvještaju, nakon što je utakmica završila, sudac Ricardo De Burgos je detaljno objasnio događaj, rekavši: “Nakon što mu je pokazan crveni karton, nježno me gurnuo kako bi pokazao svoje frustracije.”

U kodeksu španjolske nogometne federacije se navodi da svaki igrač koji uhvati, napuca ili protrese suca na bilo koji način se smatra zlostavljanjem i ugrožavanjem i to može voditi od 4 do 12 utakmica suspenzije.

[su_no1forfootball]

U ponedjeljak poslijepodne, Ronaldo je kažnjen sa pet utakmica za svoje ponašanje tijekom prve pobjede protiv Barcelone ove sezone u španjolskom Superkupu i propustio je sinoćnju utakmicu koju je Real pobijedio sa 2-0, a propustit će i još četiri dodatne utakmice protiv Deportivo La Corune, Valencije, Levantea i Real Sociedada.

Madrid je navodno tvrdio da je Ronaldov pritisak na suca bio ‘nekontrolirani refleks’, tvrdi Dermot Corrigan iz ESPN-a.

To znači da Real Madrid tvrdi da Ronaldova guranja nisu bila namjerna? Los Blancosi misle da je Ronaldo gurao zrak oko sebe, a sudac mu se našao na putu?

Real Madrid i Ronaldo su bili neuspješni u svojim pokušajima da se njegova zabrana ublaži, a bivši igrač Manchester Uniteda je na Instagramu iznio svoje frustracije.

[su_watch_live_football]

Ronaldo je rekao sljedeće: “Nemoguće je ostati imun u ovoj situaciji, 5 utakmica! Čini mi se pretjerano i smiješno! Zahvaljujem kolegama i fanovima na podršci !!!”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!