NaslovnicaVijestiDonnarumma odbio PSG, ostaje u Milanu!

Donnarumma odbio PSG, ostaje u Milanu!

Donnarumma odbio PSG, ostaje u Milanu!

Saga oko statusa golmana Milana Gianluigija Donnarumme je završena, pošto je dogovoreno da potpiše novi ugovor prema kojem će postati najplaćeniji igrač u timu sa šest milijuna eura po sezoni. Pored toga, Donnarumma je isposlovao transfer njegovog brata Antonija, također golmana, u Milan s plaćom od milijun eura godišnje.

odbio PSG

Gotovo svi talijanski mediji prenose da će 18-godišnji čuvar mreže staviti potpis na petogodišnju suradnju, s tim da je dobio milijun eura više u odnosu na prvu ponudu čelnika “Rossonera”. Dugo je trajala neizvjesnost oko najtalentiranijeg vratara svijeta, činilo se da je njegov odlazak neminovan, ali su obje strane “spustile loptu” kako bi se pronašlo rješenje.

Milan dobio veliko pojačanje!

Jose Mourinho ljut na čelnike Uniteda

Olivier Giroud otkrio koji su mu planovi povodom dolaska Alexandrea Lacazettea u Arsenal

Kada Alex Ferguson pobjesni: Znate šta? On je obično govno

Pored toga, Donnarumma je isposlovao transfer njegovog brata Antonija, također golmana, u Milan s plaćom od milijun eura godišnje. Corriere dello Sport tvrdi da je Donaruma odbio 13 milijuna eura od Paris Saint-Germaina kako bi ostao na San Siru.

[su_cashout]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!