NaslovnicaVijestiDortmund donio konačnu odluku o prodaji Aubameyanga!

Dortmund donio konačnu odluku o prodaji Aubameyanga!

Borussia Dortmund donijela je konačnu odluku o prodaji prve zvijezde momčadi, napadača Pierre-Emericka Aubameyanga!

konačnu odluku

Nogometni klub Borussia iz Dortmunda obavijestio je svog napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga da ga neće prodati u ljetnom prijelaznom roku, prenijeli su njemački mediji.

Za Aubameyanga su zainteresirani brojni europski klubovi, među kojima i Chelsea, koji je doveo Alvara Moratu iz Real Madrida, a uprava Borussije dala je svom napadaču rok da odluči da li će napustiti klub, ali je taj rok istekao.

Pošto 28-godišnji Aubameyang nije donio odluku na vrijeme, Borussia ga neće prodati.

Alvaro Morata: Zbog njega sam došao u Chelsea

Neymar napokon govorio o špekulacijama koje ga povezuju sa odlaskom iz Barcelone

Da li je Bayern najorganizovaniji klub na svijetu? Saznajte kako pregovaraju u Munchenu kada su transferi u pitanju

Transfer glasine: Liverpool ruši rekord, Giroud napušta Arsenal, Barkley na meti engleskih velikana

“Smatramo da je prijelazni rok završen. Tajming je na kraju bio odlučujući”, saopštio je konačnu odluku kluba sportski direktor Borussije iz Dortmunda Michael Zorc za magazin Kicker.

Aubameyang je prošle sezone bio najbolji strijelac Bundeslige sa 31 golom u 32 utakmice. On je postigao 40 golova u svim natjecanjima.

Nogometaš iz Gabona je utorak postigao dva gola u pobjedi Borussije protiv Milana od 3:1 u prijateljskoj utakmici.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!