NaslovnicaVijestiDraxler: Ovaj sastav Njemačke čini trofej Kupa konfederacija posebnim

Draxler: Ovaj sastav Njemačke čini trofej Kupa konfederacija posebnim

Draxler: Ovaj sastav Njemačke čini trofej Kupa konfederacija posebnim

Nogometna reprezentacija Njemačke savladala je Čile u finalu Kupa konfederacija sa 1-0 i tako osvojio trofej natjecanja koje se tradicionalno igra godinu pred početak Svjetskog prvenstva. Kup konfederacija ove godine održan je u Rusiji, a Elf je nastupao za podmlađenim timom, od kojih je najbolji na turniru bio Julian Draxler, a još se istakao Timo Werner kao najbolji strijelac njemačke reprezentacije.

sastav njemačke

“Nevjerojatan osjećaj. Žestoka borba u finalu, prije natjecanja svi su ismijavali Kup konfederacija, a mi smo se borili i zasluženo pobijedili. Nikada nismo igrali sa ovakvim sastaovm, a upravo zbog toga je ova pobjeda još slađa.”, rekao je Draxler nakon finalnog meča.

[su_bonus]

“Svaki trofej je poseban, a ovaj trofej Kupa konfederacija upravo ovaj mladi sastav čini posebnim. Za mene je ovaj turnir poseban i ostat će mi u sjećanju jer sam preuzeo novu ulogu. Sada napokon možemo na odmor, i trofej nosimo sa sobom.”, rekao je sa smiješkom Draxler.

Pepe odlazi u tursku Superligu nakon propalih pregovora sa PSG-om

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Nakon ove izjave Ancelottija Alexis Sanchez sve dalje od Bayerna

Jednom luđak uvijek luđak: Otkrijte zbog čega je Pepeu propao transfer u PSG

Izbornik njemačke reprezentacije Joachim Low rekao je da će ovaj susret pamtiti cijeli život.

“Ovakvo finale sadrži nešto magično u sebi. Većina naših igrača nikada nije igrala u finalu, i ovaj susret ću pamtiti čitav žviot. Doma imamo još dobrih igrača.”, rekao je Low.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!