NaslovnicaVijesti"Igrao sam za najgori Milan u povijesti"

“Igrao sam za najgori Milan u povijesti”

Kolumbijski nogometaš Carlos Bacca izjavio je kako je bio dio najgoreg tima u povijesti talijanskog giganta Milana, ali misli da je bio uspješan na ličnom planu.

Bacca je dvije sezone nosio dres kluba sa San Sira, došao je kad i srpski trener Siniša Mihajlović u transferu vrijednom 30 milijuna eura iz Seville, prije nego što se ljetos vratio u Španjolsku u ekipu Villarreala.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Prethodne dvije godine u Milanu bile su zadovoljavajuće za mene. Ispunio sam svoj cilj. Stvari su mogle biti bolje, ali smo morali da imamo veću pomoć direktora. To je bio najgori Milan u svojoj povijesti”, rekao je Bacca za kolumbijski “W radio “.

Ovaj 31-godišnji napadač kaže da je ispunio svoj glavni zadatak u Milanu.

Transfer glasine: Gareth Bale se vraća na otok, Barcelona želi igrača Ajaxa, zvijezda Uniteda odbila ponudu iz Kine

Znate li tko je bolji izvođač kaznenih udaraca: Ronaldo ili Messi?

“Nakon 30 godina predsjednik Silvio Berlusconi poželio je prodati klub. Bilo je mnogo različitih ideja oko trenera i vlasnika, a ja sam otišao uzdignute glave jer je Milan izborio plasman u Europu i dao sam doprinos tome. To mi je bio glavni cilj kad sam odlazio iz Seville.”

Postigao je 34 gola za “rossonere” u svim natjecanjima i pomogao im da osvoje Super Kup Italije i vrate se u Europu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!