NaslovnicaVijestiInfantino: Rusija je pun pogodak!

Infantino: Rusija je pun pogodak!

Infantino: Rusija je pun pogodak!

Svjetska nogometna federacija (FIFA) iznijela je niz pohvala Rusiji zbog organizacije Kupa konfederacija uz konstataciju da je zasluženo domaćin Svjetskog prventsva naredne godine. Predsjednik Fife Gianni Infantino izjavio je da vjeruje da će šampionat u Rusiji biti jedan od najbolje organiziranih u povijesti.

pun pogodak

“Rusija je pun pogodak iz mnogo kutova. Pričali su da postoji nasilje na stadionima, incidenti s huliganima i rasizmom, ali ništa od toga nismo vidjeli. Sve je prošlo u najboljem redu.”, rekao je Infantino, a prenosi Sky Sport.

Zadovoljstvo nije skrivao ni izvršni direktor organizacijskog odbora Svjetskog prvensva Aleksey Sorokin.

[su_live_koeficijenti]

Pepe odlazi u tursku Superligu nakon propalih pregovora sa PSG-om

Agent Wesleya Sneijdera potvrdio da Nizozemac odlazi u novi klub ovog ljeta

Nakon ove izjave Ancelottija Alexis Sanchez sve dalje od Bayerna

Jednom luđak uvijek luđak: Otkrijte zbog čega je Pepeu propao transfer u PSG

“Sve je bilo vrlo uspješno. Razina na kom je organiziran turnir je srušio razne strahove i stereotipe, Rusija je pokazala kako se tretiraju strani navijači. Samo smo očekivali više navijača iz inozemstva.”, poručio je Sorokin, dodavši da pogrešnu sliku o Rusiji kreiraju strani mediji.

Trofej je osvojila Njemačka pobjedom nad Čileom 1:0 u finalu u Sankt Peterburgu, a treće mjesto osvojio je europski prvak Portugal.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!