NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio gdje će De Gea nastaviti karijeru

Jose Mourinho otkrio gdje će De Gea nastaviti karijeru

Jose Mourinho otkrio gdje će De Gea nastaviti karijeru

Trener nogometaša Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da vratar David de Gea neće napustiti klub, unatoč tome što je za njega ozbiljno zainteresiran Real Madrid. Real već nekoliko godina pokušava dovesti De Geu, a prije dvije godine je španjolski reprezentativac bio na korak od prelaska na “Santiago Bernabeu”.

gdje će de gea

“Mogu jamčiti da on neće otići ove sezone, mislim da će biti vrlo teško da ode. On je pošten momak, ispravan. Imali su kontakt s njim, mi smo bili otvoreni za pregovore pošto sam oduvijek mislio da ne treba spriječiti igrača ako želi da ode, jer na kraju od njega ne dobijete ono što očekujete. Mislim da je on u redu, ja sam sretan i 100 posto će ostati.”, rekao je Mourinho, prenio je Sky.

Portugalski trener je naveo da je zadovoljan ekipom i napretkom igrača uoči početka natjecanja u Premier ligi, ali da se nada da će tijekom teškog prijelaznog roka dovesti još najmanje jednog igrača. United pokušava dovesti Ivana Perišića iz Intera i Nemanju Matića iz Chelseaja.

[su_cashout]

Monaco odredio cijenu za Mbappea!

Velike mjere obezbjeđenja UEFA Superkupa u Skoplju

FOTO: Evo kako će izgledati Barcelona sljedeće sezone

“Teško je govoriti o imenima, pošto ti igrači pripadaju drugim klubovima. Igrači su na pripremama i treneri i vlasnici klubova nisu sretni kada pričate o njima, a tako mislim i ja. Nikada nisam krio moj plan ekipe u prijelaznom roku, a to je da kupimo četiri igrača koji će unijeti ravnotežu. Ali, s razvojem tržišta, dobivanjem povratnih informacija (izvršnog direktora Eda) Woodwarda i analizirajući iz daleka, vrlo je teško.”, rekao je Mourinho.

“Ako klub nema šanse da mi dovede četiri igrača, neka tako bude. Imam grupu igrača i radit ću s njima. Ali i dalje se nadam da ću dobiti trećeg igrača. Tko zna za četvrtog što će biti, ali makar trećeg.”, dodao je Mourinho .

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!