NaslovnicaVijestiKatalonska televizija podržala Juventus!

Katalonska televizija podržala Juventus!

Iako najveći katalonski klub, Barcelona, ne igra u finalu, a izbacio ih je upravo Juventus, tamošnja televizija TV3 javno je pružila podršku “Staroj dami” uoči velikog finala u Cardiffu.

televizija

Javna televizija španjolske autonomne pokrajine Katalonije, Tv3, na meti je kritika zato što otvoreno pokazuje potporu nogometnom klubu Juventus, koji će u subotu igrati protiv Real Madrida finalnu utakmicu Lige prvaka.

Televizijski spot kojim se najavljuje finale u Cardiffu počinje snimkom igrača Real Madrida u bijelim dresovima, povijesnim rivalima Barcelone u Kataloniji, kako podižu pehar prošlog natjecanja, prenosi AFP.

Juventus – Real Madrid: početne postave

Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka

Evo šta glavni sudac Felix Brych kaže o finalu Lige prvaka


“Samo je 11 ljudi sposobno da izbjegne neizbježno. 11 muškaraca spremnih da promjene sudbinu i zadaju košmarno večer vječito moćnoj bijeloj skupini”, čuje se glas u pozadini spota, dok se na snimci pojavljuju igrači Juventusa.

Ovaj spot je, kako se navodi, izazvao kritike i sarkastične komentare na društvenim mrežama, gdje su neki od korisnika istaknuli da je Juventus pobijedio Barcelonu već u četvrtfinalu Lige prvaka.

Inače, TV3 je ranije bio i službeni medijski sponzor Barcelone, čiji logo su igrači kluba sa Nou Campa nosili na rukavu dresa.

KLADI SE NA FINALE
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!