NaslovnicaVijestiOženio se Messi: Evo kako je protekla svadba Barcinog asa

Oženio se Messi: Evo kako je protekla svadba Barcinog asa

Oženio se i Lionel Messi. Najbolji nogometaš Barcelone i nekadašnja svjetska “zlatna kopačka” konačno je stao na ludi kamen poslije izvanbračne veze sa Antonellom Roccuzzo koju poznaje još od svoje pete godine, a svadba je održana u Messijevom rodnom gradu Rosariu.

svadba

Gala svadba održana je u Messijevom rodnom gradu Rosario, a policija je imala pune ruke posla pošto su zvanice bile okupljene u hotelu u dijelu grada koje kontrolira lokalna banda na “lošem glasu”.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Pune ruke posla imalo je i 150 novinara koji su bili akreditirani za ovaj događaj. Oni su mogli da fotografiraju mladence i goste i uzimaju izjave u posebnoj prostoriji, dok je slavlje bilo iza zatvorenih vrata. Ipak, fotografima nije promakao poljubac mladoženje, pa argentinski mediji prenose kako je “Messi skoro pa progutao mladu kada je trebalo da je poljubi”. To je, naravno, izazavalo salvu šala Messijevih klupskih drugova koji su bili na vjenčanju, a prednjačili su Neymar, Suarez, Pique sa suprugom Shakirom i Alves.

Najgori transfer ikad: Došao za 25 a otišao za 3 miliona

Transfer glasine: Real i Barca se bore za mladu špansku zvijezdu, Walker napušta Tottenham, Nainggolan na izlaznim vratima Rome

Poznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Liverpool obara rekord: Jurgen Klopp sprema ponudu od 70 miliona eura za zvijezdu

“Ovaj čovjek može sve na terenu, ali ne zna se ljubi”, dobacivali su suigrači.

Zanimljivo je da Messi nije pozvao nijednog svog trenera, a sa svadbe je izostao i legendarni Maradona.

Poseban ukras vjenčanja Lea i Antonelle bili su sinovi Tiago i Mateo, a zanimljivo je da su zvanice zamoljene prije dolaska na vjenčanje da sve planirane novčane poklone uplate u humanitarne svrhe.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!