NaslovnicaVijestiPoznata nova destinacija: Diego Costa ide u Tursku?

Poznata nova destinacija: Diego Costa ide u Tursku?

Napadač Chelseaja Diego Costa mogao bi prijeći na pozajmicu u Fenerbahče, navodi se u brojnim turskim medijima. Klub iz Istanbula spreman je izdvojiti pet milijuna eura za plaću španjolskog reprezentativca i dovesti ga u finišu prijelaznog roka u Turskoj.

Plan je da 28-godišnji nogometaš provede šest mjeseci ili cijelu sezonu u Fenerbahčeu, nakon što ga je Antonio Conte “prekrižio”.

[su_no1forfootball]

Diego Costa je počeo trenirati sa ostalim prvotomcima Chelseaja pošto nije uspio pronaći novi klub tijekom ljeta. Inzistirao je na povratku u Atletico, gdje je došao u Chelsea prije tri godine, ali madridskom klubu zabranjeno je registriranje novih igrača do siječnja 2018. godine.

Bio je jedan od najboljih bekova u Premier ligi, a danas završio karijeru u 31. godini

Ovo je zaista hrabar potez: Osuo paljbu po Ibrahimoviću i izvrijeđao ga

Diego Costa, koji je u karijeri nastupao i za reprezentacije Brazila i Španjolske, u dresu Chelseaja je postigao 52 pogotoka u 89 utakmica od 2014. godine.  U dresu španjolske reprezentacije igrao je 16 puta i postigao šest pogodaka za nacionalni španjolski tim.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!