NaslovnicaVijestiPSG ne staje: Nakon Neymara, dolazi još jedna zvijezda

PSG ne staje: Nakon Neymara, dolazi još jedna zvijezda

PSG ne staje: Nakon Neymara, dolazi još jedna zvijezda

Paris Saint-Germain, nakon što su doveli Neymara krenuli su u lov na još jednu zvijezdu. Kako piše španjolski list AS, PSG se neće zadovoljiti svjetskim transferom broj jedan i dovođenjem Neymara za 222 milijuna eura, već želi angažirati i najtraženijeg mladog igrača – Kyliana Mbappea.

jedna zvijezda

Iako je Monaco poslao poruku zainteresiranim klubovima da neće pustiti osamanestogodišnjeg napadača po cijeni manjoj od 180 milijuna eura, Real Madrid je važio kao vodeći u utrci za Mbappeom, koji također nikad nije krio da mu je san da zaigra za “kraljeve”, jer mu je idol Cristiano Ronaldo.

Madriđani su bili spremni i da sačekaju, da se dogovore sa Mbappeom koji će ostati još jednu sezonu u MonaCu pa da se sljedeće preseli se na Bernabeu. Međutim, PSG ne želi čekati, već bi Monacovog vunderkinda zrabili odmah i priključi ga paklenom napadu sa Neymarom i Edisonom Cavanijem.

Conte: Nisam želio da ga se odreknem, pitajte upravu zašto je prodan

Dokaz da bi Jan Oblak u narednim danima mogao napustiti Ateltico Madrid i postati najskuplji golman

Theo Walcott: On je životinja, protivnici se neće htjeti suočiti s njim!

PSG je u subotu, u prvom kolu francuskog prvenstva savldao Amiens na svom stadionu sa 2-0, a Neymar je utakmicu gledao sa tribina. Golove za pariški tim postigli su Cavani i Pastore. Sljedeću utakmicu PSG igra protiv Guingampa sljedeći vikend.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!