NaslovnicaVijestiConte: Nisam želio da ga se odreknem, pitajte upravu zašto je prodan

Conte: Nisam želio da ga se odreknem, pitajte upravu zašto je prodan

Conte: Nisam želio da ga se odreknem, pitajte upravu zašto je prodan

Menadžer Chelseaja Antonio Conte izjavio je da nije želio odreći jednog od najboljih nogometaša Chelseaja prošle sezone, koji je prije nekoliko dana napustio London. Trener Chelseaja kao jedinog krivca vidi upravu koja je prodala srpskog nogometaša.

zašto je prodan

“Nisam kriv, morate pitati upravu zašto je odlučila prodati Matića jednom od najvećih rivala”, rekao je Conte na konferenciji za medije uoči starta sezone protiv Arsenala za trofej Community Shield.

[su_cashout]

Conte uoči nove sezone, u kojoj će za razliku od prošle ekipa igrati iu Ligi prvaka, ima praktično samo trojicu veznih igrača – Fabregasa, Kantea i Bakayoka.

“Bez dileme, sljedeća sezona bit će najteža u mojoj karijeri”, poručio je Talijan.

Michael Owen: On će biti najbolji strijelac Premier lige ove sezone

Sportski direktor: Povratak Ibrahimovića u klub? Nikad ne recite nikad!

Neymarov otac objasnio zašto je Barcelona izgubila njegovu podršku

Matić je prešao u United za 45 milijuna eura i postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti. On će na Old Traffordu ponovno surađivati ​​s Jose Mourinhom, koji ga je prethodno i doveo u Chelsea iz Benfice.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!