NaslovnicaVijestiStadion u Skoplju čuva čak 2000 policajaca

Stadion u Skoplju čuva čak 2000 policajaca

Stadion u Skoplju čuva čak 2000 policajaca

Uoči nogometnog superspektakla između Real Madrida i Manchester Uniteda na skopskoj “T-Mobile areni”, na kojoj su reflektori upaljeni u ponedeljak glavni grad Makedonije je zahvaćen pravom sportskom groznicom, uz angažiranje praktično svih raspoloživih sigurnosnih snaga i policije.

stadion u skoplju

Isticanjem u prvi plan činjenice da “nema prostora za zabrinutost” organizatori meča preciziraju da su iz resornog Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) garantirane mjere sigurnosti angažiranjem sigurnosnih obruča po svim sektorima na samom stadionu – mjera u fan zonama, uz posebnu pojedinačnu zaštitu igrača i stručnih štabova dva tima.

Conte: Nisam želio da ga se odreknem, pitajte upravu zašto je prodan

Dokaz da bi Jan Oblak u narednim danima mogao napustiti Ateltico Madrid i postati najskuplji golman

Theo Walcott: On je životinja, protivnici se neće htjeti suočiti s njim!

“Angažirano je više od 2.000 policajaca koji će jamčiti sigurnost građana koji budu prisutni na utakmici. Osigurava se čitav prostor oko dvorane, fan zone gdje će biti navijači i čitavo centralno gradsko područje.”,  potvrdio je glasnogovornik MUP-a Makedonije, Toni Angelovski.

Ukazano je da će se posebna pozornost posvetiti praćenju navijača koji su “ranije izazivali izgrede”. Žiža pažnje tajne i unifiormisane policije je usmjerena “po liniji” osnova informacija koje je Interpol dostavio MUP Makedonije s popisom od 60 “spornih navivijača”. Oni su markirani kao izazivači incidenata i divljanja na ranijim nogometnim mečevima.

U Skoplju je objavljeno da je jedan od takvih “navijača” već osujećen ući u Makedoniju, (vraćen s graničnog prijelaza), a “intenzivno se vrše i antiterorističke provjere”. Poduzimaju se sve sigurnosne mjere za sprječavanje svake prijetnje mogućeg terorističkog napada, a, kako je precizirano, “MUP Makedonije surađuje i sa službama iz regiona”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!