NaslovnicaVijestiAlexis Sanchez nagovara zvijezdu Bayerna da pređe na Old Trafford: Svakodnevno mu...

Alexis Sanchez nagovara zvijezdu Bayerna da pređe na Old Trafford: Svakodnevno mu šalje poruke!

Alexis Sanchez je, kako se izvješćuje, slao poruke kolumbijskoj zvijezdi James Rodrieguezu u namjeri da ga nagovori da pređe u Manchester United ovog ljeta.

Alexis Sanchez nagovara

Manchester United je već dugo obožavatelj igrača Real Madrida, koji je već neko vrijeme na dvogodišnjoj posudbi u Bayern Munchenu i još jednom su glavni konkurenti za transfer napdača na kraju sezone.

26-godišnjak, koji se borio sa formom u Španjolskoj, postigao je i kreirao 11 golova u 15 utakmica Bundeslige ove sezone, pomažući trenutnim prvacima da pobjegnu 15 bodova od drugoplasirane ekipe na tabeli nakon samo 27 utakmica.

[su_watch_live_football]

Don Balon, međutim, tvrdi da je James zabrinut zbog svoje uloge u Bayernu, ako glavni trener Jupp Heynckes napusti klub na kraju sezone, dok će Manchester United biti spreman da ga odmah dovede u svoje redove.

Igrač ima minimalnu klauzulu od 438 milijuna funti, dok Bayern ima opciju da kupi Jamesa na kraju dvogodišnje posudbe.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Čini se da je Manchester Unitedov novi igrač Sanchez pokušavao nagovoriti bivšu zvijezdu Monaca da mu se pridruži na Old Traffordu, a izvješće također govori kako Čileanac šalje poruke Kolumbijcu na svakodnevnoj bazi, te da ga tako pokušava uvjeriti da dođe u ekipu Jose Mourinha.

Ako je Kolumbijac glavni cilj Jose Mourinha ovog ljeta, to će vjerojatno značiti da će jedna ili dvije Unitedove opcije u napadu otići iz kluba, sa dvojbama koje se već pojavljuju nad budućnošću Anthony Martiala i Juana Mate.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!