NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio što je rekao Lionel Messiju nakon poraza protiv Barcelone

Antonio Conte otkrio što je rekao Lionel Messiju nakon poraza protiv Barcelone

Antonio Conte otkrio što je rekao Lionel Messiju nakon poraza protiv Barcelone. Dok je Manchester United ispao iz Lige prvaka nakon poraza kod kuće od Seville, Chelsea ih je pratio nakon samo 24 sata, ali su ispali sa dignutim glavama.

Antonio Conte otkrio

Barcelona je u srijedu pobijedila prvaka Premier lige u četvrtfinalu sa 4-1, zahvaljujući pobjedi od 3-0 na Camp Nou u srijedu, a Lionel Messi je još jednom ukrao šou.

Od četiri gola, Lionel Messi je postigao tri i pružio nevjerojatnu asistenciju za Ousmane Dembelea. 30-godišnjak je za vrijeme svoje karijere postigao 100 golova u Ligi prvaka, a trebalo mu je 14 utakmica manje od njegovog vječnog suparnika Cristiana Ronalda.

[su_watch_live_football]

Menadžer Chelseaja Antonio Conte je krenuo na teren odmah nakon što je sudac označio kraj utakmice i zatim je otišao do Messija i rekao mu nešto sa smiješkom na licu, dok ga je u tom trenutku grlio i rukovao se sa njim.

Nakon utakmice, Conte je za ESPN otkrio upravo ono što je rekao Lionel Messiju.

“Kada imate priliku napraviti veliki kompliment za Messija, ne želite to propustiti. U redu je prepoznati super, super top igrača. Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku dati mu kompliment.”

https://twitter.com/messi10stats/status/974053008509210624

Conte si nije mogao pomoći i rekao je Messiju koliko je on zaista dobar i tko ga može kriviti? Ponekad morate priznati poraz i Chelsea je, unatoč porazu imao dobar pokušaj protiv Barcelone.

[su_bonus]

Conte je nastavio hvaliti Messija na konferenciji za novinare nakon utakmice i on je označio argentinca kao najboljeg igrača na svijetu.

“Večeras je u dvije utakmice, Lionel Messi napravio tu razliku”, rekao je novinarima. “Riječ je o najboljem igraču na svijetu.”

Kasnije je dodao. “Kada imate priliku napraviti veliki kompliment za Messija, uradite to. U redu je prepoznati super, top igrača. Riječ je o igraču koji svake sezone može postići 60 golova.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!