NaslovnicaVijestiAubameyang: Oni me nisu željeli, a prelazak u PSG propao zbog...

Aubameyang: Oni me nisu željeli, a prelazak u PSG propao zbog…

Aubameyang napušta Dortmund i odlazi u Real, PSG, Milan, Kinu i tko zna koliko još klubova. Ovo su bili samo neki od naslova iz provjerenih izvora njemačkih i španjolskih medija koji su više puta selili u jednog od najboljih igrača “milijunaša”.

Aubameyang

Na kraju ipak nije došlo do transfera. Želja mu je bila Real, ali Zinedine Zidane je objasnio da Gabonca nije vidio u svojim planovima.

“Ne sanjam više o Realu, ne želim razgovarati o njima, jer je jasno da me ne žele. Idem, lijepo je ovdje, imao sam dogovor s klubom da me pusti. Bio sam razočaran tada, sretan sam i zbog toga što sam ostao” pričao je Aubameyang otvoreno za Radio Monte Carlo.

[su_no1forfootball]

Sljedeći klub na popisu – Paris Saint-Germain…

“Prije mjesec dana prije dolaska Neymara su me pozvali. Početkom srpnja susreo sam Al-Khelaifija. Tada je stigao novi sportski direktorj Enrique, koji više nije bio zainteresiran.”

Opcija je tada postala Milan.

“Milan? Zašto ne? Nema puno razlike između plaće ovdje i onoga što bih zarađivao tamo. Njihov je projekt zanimljiv, ponudili su mi nešto, ali iz mnogih razloga nije došlo do transfera.”

Nezaobilazna potencijalna postaja ove godine bila je Kina i velika suma novca iz Tianjina.

“Nisam čak ni razmatrao poziv iz Kine zbog nedostatka profesionalizma. Oni su stalno odgađali slanje službene ponude meni i klubu. Bila je to katastrofa, došli su u Dortmund i brzo su otišli s porukom da će se vratiti. Nisu to učinili.”

Kad je sve propalo, javio se Marseille.

“Poštujem taj klub, imaju veliku tradiciju, ali nisam nešto siguran u njihove planove i projekte. Ako se žele boriti za naslov i da postignu uspjeh u Europi, moratće mnogo bolje od toga.”

Na kraju, Ousmane Dembele je otišao iz Borussije Dortmund u Barcelonu kao drugi najskuplji igrač svih vremena (iza Neymara).

“Razumijem ga, Barcelona je bio njegov san”, zaključio je Aubameyang.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!