NaslovnicaVijestiBarcelona u Francuskoj našla alternativu za Coutinha: U siječnju dovode novo pojačanje

Barcelona u Francuskoj našla alternativu za Coutinha: U siječnju dovode novo pojačanje

Barcelona u Francuskoj našla alternativu za Coutinha. U siječnju dovode novo pojačanje. Francuski veznjak je bio meta nekoliko velikih klubova ovog ljeta, ali je ipak ostao u Nici.

Barcelona

Barcelona je spremna obnoviti svoj interes za Jean Michael Serija ispred sljedećeg prijelaznog roka.

Francuski veznjak je bio meta za nekoliko klubova ovog ljeta, ali je ostao u Nici, no, Barcelona je spremna da dovede 26-godišnjaka, pišu izvješća u Španjolskoj.

Igrača su također željeli Arsenal i Liverpool, ali izgleda da je on predodređen za La Ligu.

A to bi zapravo mogla biti dobra vijest za klub sa Anfielda.

[su_bonus]

Nakon što su obnovili svoj interes za Serija, Barcelona vjerojatno više neće biti zainteresirana za Philippe Coutinha – barem ne u novoj godini.

Španjolski divovu su poslali tri ponude za brazilskog napadača, ali Liverpool je odbio da ga proda.

Barcelona će sada pričekati do sljedećeg ljeta kako bi odlučila hoće li poslati novu ponudu.

Jean Michael Seri je rođen na Obali Bjelokosti i igra kao veznjak u Nici. Rođen je 19. srpnja 1991. godine. Za Nice igra od 2015. godine, a prije toga je igrao za Pacos de Ferreiru, zatim Porto B i ASEC Mimosas.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!