NaslovnicaVijestiBarcelona pobjedila Real u utrci za igrača Atletica

Barcelona pobjedila Real u utrci za igrača Atletica

Barcelona pobjedila Real u utrci za igrača Atletica! Obrambeni igrač je izjavio kako bi osjećao grižnju savjest ukoliko bi izdao svoj klub te potpisao za gradskog rivala Real Madrid.

Barcelona pobjedila Real u utrci za igrača Atletica

Atletico Madrid pokušao je blokirati potez Theo Hernandeza da pređe u Real, pa su lijevog beka ponudili Barceloni. Real Madrid je, kako prenose mediji, dogovorio verbalne uvjete s igračem koji ga želi po svaku cijenu vidjeti u svojoj ekipi. Talentirani 19-godišnjak trenutno igra kao posuđen igrač za ekipu Deportivo Alavesa gdje pruža fantastične partije ove sezone.

I baš kada se činilo da je ekipa Zinedina Zidanea pristala platiti klauzulu o kupnji od 20 milijuna funti, čini se da je Barcelona sada u “pole positionu” za potpis Hernandeza. Prema riječima Don Balona, ​​katalonska strana spremna je uputiti Jordi Albu u suprotnom smjeru na posudbu jednu sezonu, kao dio transfera. Alba se već bori čitavu sezonu da se uklopi u nogometni stil Luis Enriquea, ali nikako ne uspjeva u svojoj namjeri, te je odigrao samo 18 utakmica ove sezone.

>> Veliki talenat Ajaxa potpisuje za Barcelonu

Atletico ima sporazum sa Real Madridom koji zabranjuje transfer igrača između ova dva kluba. Ta politika u prošlosti je blokirala transfere Sergia Aguera, Diego Forlana, Radamela Falcaoa i Jose Maria Gimeneza za koje je Real Madrid pokazivao interes.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Liverpool je još jedan klub koji je pokazao interes za Hernandeza, ali male su šanse da Hernandez napusti La Ligu. Jurgen Klopp će na tržištu tražiti lijevog beka, jer mu na toj poziciji cijelu sezonu igra James Milner, koji je po vokaciji igrač sredine terena.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!