NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Juventusa novo pojačanje Crvene Zvezde?!

Bivši nogometaš Juventusa novo pojačanje Crvene Zvezde?!

Richmond Boakye, bivši nogometaš Juventusa, u subotu bi trebao da potpiše za Crvenu Zvezdu, te postane šesto pojačanje beogradskog kluba u ovom prelaznom roku.

bivši nogometaš

Prije nego što reprezentativac Gane, baš sutra, na svoj 24. rođendan, stavi paraf na šestomjesečnu posudbu iz Atalante, dva kluba bi trebalo da reguliraju papirologiju. Ukoliko se sve bude odvijalo prema planu, Boakye će u nedjelju da se priključi ekipi na Cipru.

Čuvali su “crveno-bijeli” ime napadača iz Gane kao “zmija noge”, jer se radi o 186 centimetara visokom nogometašu koji je i brz i tehnički potkovan a cijelu je svoju profesionalnu karijeru gradio od 16. godine u Italiji.

Pekao je zanat u akademiji Genove, odlične igre u Sassuolu (63 utakmice, 20 golova) su ga odvele čak u Juventus na probu, koji ga je ipak 2013. ustupio Elcheu. Član je Atalante od 2014, ali se nije nametnuo u Bergamu već je igrao u nizozemskoj Rodi, pa u Latini, članu Serie B gdje je ove sezone na 16 mečeva postigao tri gola, posljednji prije sedam dana u pobjedi protiv Verone 2:0.

Bivši nogometaš Juventusa, te povremeni reprezentativac Gane, koji je odigrao devet mečeva i postigao četiri gola, stiže na Cipar u top fizičkoj formi izravno iz prvenstva Serije B i trener Miodrag Božović smatra da bi kroz dva tjedna mogao se dobro uklopiti u momčad i pojača ionako veliku konkurenciju .

Zvezda do kraja prelaznog roka čeka još rasplet s Nenadom Milijašem, bivšim nogometašem Wolverhamptona i traga za desnim bekom.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!