NaslovnicaVijestiChelsea i Manchester United se bore za braniča: Conte ga mora dovesti...

Chelsea i Manchester United se bore za braniča: Conte ga mora dovesti inače će teško pregurati sezonu

Chelsea i Manchester United se bore za braniča. Conte ga mora dovesti inače će teško pregurati sezonu. Trenutni prvaci Premier lige Chelsea je poražen od strane gradskog rivala Arsenala u Community Shieldu u nedelju.

Chelsea

Dvije su se ekipe sukobile na Wembleyu u utakmici koja je kao otvaranje za nadolazeću sezonu.

Victor Moses je postigao gol za vodstvo od 1-0 za Chelsea prije nego što je Sead Kolašinac izjednačio nakon Pedrovog crvenog kartona. Topnici su pobijedili na penale.

Taj poraz znači da je Antonio Conteova ekipa poražena u tri od četiri utakmice u pred sezoni. Poraz protiv Bayerna i Intera pretrpjeli su u Aziji.

[su_bonus]

Bili bi fer reći da trenutni prvaci Premier lige nisu imali baš najbolju pripremu za sljedeću sezonu.

Plavci će se također vratiti u Ligu prvaka iduće sezone, što znači da imaju mnogo intenzivniji kalendar od prošle sezone.

S nekoliko igrača koji su poslati na posudbu ili prodani, a samo četiri nova igrača su dovedena, što nas je natjeralo da postavimo pitanje o tome da li će Chelsea izdržati sa ovom momčadi cijelu sezonu.

Willy Cabellero, Antonio Rudiger, Tiemoue Bakayoko i Alvaro Morata preselili su se na Stamford Bridge, ali vjeruje se kako je Conte nesretan, jer nije mogao potpisati više igrača.

Talijan očito želi dovesti novog igrača koji bi mogao igrati na Victor Mosesovoj poziciji, netko tko bi se mogao natjecati za tu poziciju sa njim.

Kyle Walker, Danilo i Benjamin Mendy su bili mete Chelseaja, ali su već svi otišli u Manchester City.

Također je rečeno da su Plavci u pregovorima za Alex Sandra iz Juventusa, ali još jednom, čini se da Conte gubi nadu da će ga potpisati.

Umjesto toga, klub navodno okreće svoju pozornost ka drugom igraču. Ali oni će morati da se bore sa Manchester Unitedom za njega.

Prema Mirroru, dvije ekipe će se boriti za potpis PSG-ovog Sergeja Auriera.

[su_live_koeficijenti]

On je vrlo mlad, jak desni bek i izgleda da će biti dostupan za 27 milijuna funti, jer Francuski klub mora da proda neke igrače kako bi vratili 200 milijuna koje su dali za Neymara.

Također pročitajte: Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Uz United također zainteresirane, Chelsea će morati da djeluje vrlo brzo kako bi osigurao njegov potpis.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!